در نامه سرگشاده به مسئولان شهرستان ممفیس رهبران غیر انتفاعی تقاضا سیستمیک تغییر

بیش از 100 ممفیس رهبران غیر انتفاعی باید امضا نامه ای سرگشاده به مسئولان شهرستان خواستار عدالت کیفری اصلاحات و تغییرات گسترده پس از هفته ها تظاهرات به صورت محلی و در سراسر کشور است.

“ما دیدن تاثیر مستقیم سیستمیک نژاد پرستی و ظلم و ستم روزانه” نامه است. “اعضای جامعه ما سازمان همکاری و خدمت مستقیم به اهداف از پلیس به خشونت بیش از حد پلیس و فقر و دستمزد subpar آموزش و پرورش و سیستمیک نژادپرستی است.”

نامه ای است که خطاب به ممفیس شهردار جیم Strickland, Shelby County شهردار لی هریس پلیس مدیر مایکل Rallings کلانتر فلوید بونر بیشتر ممفیس اتاق مدیر عامل بورلی رابرتسون, Shelby County District Attorney امی Weirich و هر عضو از شورای شهر و شهرستان کمیسیون.

در آن رهبران غیر انتفاعی در حال حاضر یک سری از 13 خواسته هشت که پیشنهاد تغییر فوری است که می تواند تا حد زیادی تاثیر پلیس در ممفیس. کسانی که شامل رها کردن اتهامات عنوان شده علیه معترضان مسالمت آمیز نیاز به مأموران اجرای قانون برای گزارش هر زمان آنها نقطه سلاح های خود را در یک فرد و جابجایی پول از اجرای قانون بودجه به صندوق خدمات اجتماعی ریشه در سلامت و بحران پاسخ.

مطالبات اکو کسانی که ارائه شده در هفته های اخیر توسط Black Lives Matter معترضان و دیگران که تحت فشار قرار دادند به “پال خواستار قطع بودجه دولت پلیس” و استفاده از این بودجه برای خدمات اجتماعی است که پرداختن به علل جرم و جنایت به جای.

پنج باقی مانده مطالبات آدرس فقر آموزش و پرورش و حمل و نقل.

آنها به دنبال یک سیستم ردیابی از شرکت هایی که پرداخت ممفیس ساکنان یک دستمزد زندگی می کنند, تمدید بودجه آموزش و پرورش یک طرح برای بودجه اضافی برای ماتا پایان دادن به پول وثیقه سیستم و اجازه می دهد ساکنان به مشارکت در برنامه ریزی بودجه شهرستان.

“ما کاملا باید برای قرار دادن پول و حمایت بیشتر نسبت به پرداختن به فقر و اتفاق می افتد که در طیف وسیعی از راه های مختلف گفت:” سارا Lockridge-Steckel مدیر عامل شرکت جمعی طرح, یک سازمان غیر انتفاعی اختصاص داده شده به اقتصادی صاحبان سهام برای بزرگسالان جوان است. “این که سرمایه گذاری در آموزش و پرورش, سواد اولیه تروما پاسخ. که سرمایه گذاری در ایجاد یک چشم انداز و از بین بردن موانع برای پرداخت دستمزد زندگی می کنند. ما بسیار بالا نرخ فقر که در بخشی به دلیل دستمزد پرداخت که ما در شهرستان ما است.”

این سازمان های غیر انتفاعی برای ورود به این نامه خدمت به طیف وسیعی از علل. برخی مانند فقط شهر شد و در حال حاضر در کسب و کار عدالت کیفری اصلاحات اما دیگر شامل توسعه جامعه شرکت ها و سازمان هایی که آموزش کشاورزی, هنر سازمان که حمایت از رقص و موسیقی و تئاتر و همچنین سازمان های غیر انتفاعی کار برای خدمت به مهاجران است.

اریک رابرتسون, جمهور, جامعه, آسانسور, یک سازمان است که باز می شود دسترسی به سرمایه در محله است که به مدت طولانی دیده می شود اتلاف سرمایه گفت: این مهم نه تنها برای رهبران غیر انتفاعی به نگرانی خشونت پلیس و نژادپرستی نظاممند اما همچنین به ارائه یک لیست از راه حل.

“این چیزی است که ما خواستار تغییر بر اساس سال ما را از بودن در سنگر درک کار دیدن آنچه اتفاق می افتد و دانستن اینکه چگونه ساختاری سیستمیک نژادپرستی در جوامع مردم است که ما در خدمت” رابرتسون گفت. “به همین دلیل آن برای ما مهم بود که یک لیست از خواسته ها نیست فقط می گویند ما ایستاده بودند.”

Lockridge-Steckel گفت: این گروه به دنبال یک پاسخ از شهر و مسئولان شهرستان در عرض دو هفته.

دزیره Stennett را پوشش می دهد توسعه اقتصادی و کسب و کار در حوزه تجاری تجدید نظر شود. او را می توان در رسید [email protected], 901-529-2738 و یا در توییتر @desi_stennett.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im